Still The One - del 2

| Postat i: Still The One
Tidigare
“What’s the time there?” frågade jag och tog bort Sam’s händer från tangetbordet som hon frenetiskt tryckte på.
“9am, which means that I gotta go, I’ll see you soon babe” sa han och gav mig en slängkyss som jag tog emot.
“Yeah, have fun. I love you” svarade jag.
“I love you too baby” sa han leendes och loggade ut från skype. Jag gjorde det samma och snart omfamnade tystnaden oss. Samantha satt i mitt knä och pillade med mitt hår.
“I don’t get how Harry can sleep now, when he has already slept” mumlade jag och Sam skrattade sitt gulliga skratt.
“Are you hungry?” frågade jag henne och hon nickade.
“Let’s make pancakes” fortsatte jag och satte fart mot köket.

       

ELLIES PERSPEKTIV
Jag tog Samanthas hand i min när vi gick över vägen för att komma till bilen. Vi hade varit ute på stan och shoppat och Samantha hade varit alldeles hyper över att få så många blickar på sig. Efter ett tag var vi äntligen framme vid bilen och vi kunde äntligen åka hem. Missförstå mig inte, att shoppa med Samantha är roligt men när hon är alldeles hyper så går det verkligen inte. Jag spände fast henne i baksätet och satte mig själv där fram. Hon började genast att sjunga högt på en låt som hon inte alls kunde mycket på. Men hon var bara gullig och inte alls på den nivån som Harry var på. Jobbig och irriterande. Trots att vi båda nu var 22 år så har inte vårt beteende mot varandra ändrats. Vi är båda lika omogna mot varandra och han retas fortfarande lika mycket. Men jag har lärt mig att bara ignorera det, för jag vet att om jag bara säger emot så fortsätter han. Jag började köra hemåt medan jag tänkte mer på Harry. Jag saknade honom och de andra väldigt mycket, men mest Niall. Han var killen som hade tagit mitt hjärta med storm och nu kändes det som om jag inte klarade mig utan honom. Han hade blivit en stor del av mitt liv och nu när vi inte hade träffats på flera månader så ville jag bara krama om honom och veta att han inte skulle någon annanstans på ett bra tag. Trafiken var för en gångs skull ganska lugn och jag nynnade med i låten Samantha sjöng på medan jag körde hemåt. Jag parkerade bilen på uppfarten och tog loss Sam från hennes bilbarnstol och höll nästan på att krocka med någon när jag gick in genom dörren. Smilgroparna och det lockiga håret som jag hade saknat så mycket.
“Harry!” utbrast jag glatt och gav honom en liten kram medan jag fortfarande höll i Samantha.
“Hey Ellie” sa han med ett leende och lossade oss ifrån kramen.
“It’s so nice to see you! But, what are you doing here?” frågade jag med en fortfarande glad uppsyn.
“I’m here to take care of Sam” sa han och lyfte den halvsovande Samantha ur min famn.
“But... She’s gonna stay here with me for some days” sa jag förvånat.
“Yes, but not tonight. You’re gonna spend the evening with someone else” sa han leendes och hela jag praktiskt taget blev till ett stort leende.
“Is he here?” frågade jag och Harry hann bara nicka innan jag hade rusat in i hallen, tagit av mig skorna och skyndat mig runt för att hitta Niall.
Jag hittade honom i köket. Vi såg varandra ungefär samtidigt och jag slängde mig i hans famn.
“Niall” viskade jag i hans öra och kramade honom hårt. Han strök mig över håret och nerför ryggen. Som han visste att jag gillade.
“Ellie, God what I have missed you” sa han, tog sina händer på mina kinder och pressade sina läppar mot mina. Det här var något jag verkligen hade saknat, hans kyssar. Det var nog det bästa som jag visste nästan.
Vi drog oss undan och det var då jag kom på det.
“Wait a sec” sa jag snabbt och försvann in till sovrummet. Jag rotade fram det lilla paketet som jag slagit in tidigare idag och tog med det ut till Niall igen. Han kollade nyfiket på mig och jag gav han paketet. Som den nyfikna killen han var, så öppnade han det med en gång. Hans ögon mötte mina samtidigt som ett leende spred sig på hans läppar.
“Thank you so much Ellie! I love it” sa han och gav mig en snabb kyss. Han satte på sig det svart läderarmbandet med en silverbricka som hade ‘för-evigt’ symbolen. Han gav mig ännu en kyss och tog min hand i sin. Han ställde sig bakom mig och förde sina händer mot mina ögon. Jag fnissade till och började gå när Niall gjorde det.
Efter bara några sekunder tog han bort händerna och jag möttes av en fantastisk syn.

                  

NIALLS PERSPKETIV
Jag tog bort mina händer från Ellies ögon och ställde mig bredvid henne. Hela hon sprack upp i ett stort leende.
“Niall, you didn’t have to..” började hon men jag lade en hand över hennes mun.
“Yes, I did” sa jag och lade en arm omkring hennes midja.
“Okay” svarade hon med ett varmt leende och vi satte oss på varsin stol mittemot varandra.
Det var ett helt bord uppdukat med mat, som den matgalna kille jag faktiskt var. Levande ljus var spridda på bordet och jag hade dukat fint med servetter och så. Vi tog av oss av maten som bestod av kycklinggryta och nudlar.
“Wow Niall, this is really good” sa Ellie och stoppade in mer mat i munnen.
Jag log stort och drack lite av vinet.
“From now on, you’re the one who is cooking here” fortsatte hon.
“Only if you’ll help me” svarade jag.
“Maybe sometimes, I don’t wanna risk that you burn it like Harry did” sa hon och jag skrattade lite, jag kom fortfarande ihåg när Harry hade bränt all mat de skulle laga.
Vi hade så himla många fina minnen ihop och jag hade känslan av att vi bara skulle skapa fler. Det var så skönt att få vara i Ellies armar igen, att få hålla om henne och bara få vara i hennes närhet.
“So how was the tour? Tell me everything!” sa Ellie glatt.
Jag log stort och stoppade in en nudel i munnen innan jag svarade.
“It was truly amazing! The fans are incredibly amazing and standing there on stage is one of the two things I love the most”
“And which is the other thing?” frågade Ellie med ett leende.
“You” svarade jag trots att vi båda två visste svaret.
Ellie var mitt allt och lite till, hon var den som gjorde mig hel.
Ellie log stort mot mig och tog min hand över bordet.
“Tell me something more about the tour” bad hon.
“Well every country’s been amazing, but America was truly the best. It’s really fantastic over there, I wish we could go there someday” sa jag glatt.
Ellie fick något glittrande i blicken.
“Yeah, that would be so cool!” sa hon och åt upp det sista av hennes mat.
Jag tog förstås det sista som var kvar av maten och började äta upp. Jag kunde se hur Ellie fnissade åt mig från andra sidan bordet.
“What?” frågade jag med munnen full av mat.
“You’re still eating like a huge pig” sa hon med ett leende.
“Nothing’s wrong with that” sa jag förnärmat och svalde maten jag hade i munnen.
“I didn’t say it was” sa hon med ett skratt och drack lite mer vin.
Jag åt upp min mat och snart så var båda färdiga.
“Do you wanna take a walk around the park? frågade jag och tog tag i båda Ellies händer och svingade dem fram och tillbaka.
“Sure, I’d love to” svarade hon och vi tog på oss jackorna och gick ut genom dörren. Det var början av september men sommarvärmen hängde fortfarande kvar i luften. Jag tog tag i Ellies hand och vi gick ner för trappan och ut ifrån tomten till gatan. Vi började sakta vandra framåt medan vi småpratade lite om vad som hade hänt de senaste veckorna. Vindens svala bris svalkade skönt mot kvällens ganska varma temperatur.
“So what have you done while I was gone?” frågade jag.
“Well, actually as I told you, I started working” sa Ellie glatt.
“Oh yeah, you did! You know that I’m proud of you” svarade jag och log mot henne.
Hennes ögon glittrade i skymningen och i mina ögon var hon helt perfekt.
“Thanks Niall, I know you are. The children are so cute and it’s just lovely” sa hon och jag nickade.
Jag förstod ändå vad hon menade. Jag tyckte själv om barn och kanske någon gång ville ha ett barn, men inte nu när jag var mitt uppe i min karriär och allt.
Det blev tyst en stund och vi gick sakta tillbaka mot huset, fortfarande hand i hand.
“Niall, what do you want for your birthday?” frågade Ellie plötsligt och jag stannade upp.
Ellie tittade frågande på mig och jag tog tag i båda hennes händer.
“The only thing that I wish for my birthday...” började jag och tittade djupt in i hennes ögon.
Hon log lite mot mig.
“...Is that I get to spend it with you” avslutade jag meningen och hon sprack upp i ett stort leende.
“I love you” sa Ellie och böjde sig fram för att kyssa mig.
Våra läppar möttes och en varm känsla spred sig genom hela min kropp. Förälskelse, kärlek, allt det där sprudlade genom kroppen.
“I love you too” svarade jag efter kyssen och log stort mot henne.
Vi började gå igen och snart var vi framme vid huset. Jag öppnade dörren och vi kröp upp i soffan tillsammans efter att ha tagit av oss ytterkläderna. Ellie lutade sitt huvud mot min axel och jag drog in hennes doft. Hon hade alltid doftat gott, och nog hade jag saknat den doften.
Plötsligt kände jag hennes läppar mot min hals och jag log för mig själv. Hon visste precis var hon skulle kyssa mig för att få mig att njuta.
Hon kysste upp och ner längs min hals innan våra läppar möttes i en passionerad kyss, precis som den där gången i provrummet för så länge sedan. Gud vad jag hade saknat henne. Hennes närhet, hennes beröring och egentligen allt som hade med henne att göra. Jag kände hur jag blev varmare och varmare i kroppen ju närmre vi trycktes mot varandra. Ellie bröt kyssen och tittade på mig med intensiv blick.
“Let’s go upstairs?” frågade hon och jag nickade bara innan jag tog hennes hand och vi gick upp till sovrummet. Vi lade oss båda på sängen och började kyssas igen, runtrullandes på sängen. Hon log mot mig och tog sakta av mig tröjan och kysste mig uppför magen. Jag rös av välbehag och kysste hennes panna medan hennes tröja också åkte av. Jag tittade på Ellie med ett leende och hon log tillbaka mot mig. Hon böjde sig ner över mig och sög försiktigt på min hals och ett litet stön for ur mig. Ellie visste exakt var min svaga punkt fanns. Hon lutade sig lite bakåt och studerade min hals.
“Gonna be blue tomorrow” sa hon med ett flin innan jag krashade mina läppar mot hennes igen.
Våra byxor åkte snabbt av och vi hade bara underkläder på oss. Jag hann tänka att detta var som min dröm jag hade drömt för länge sedan, när jag och Ellie precis hade blivit tillsammans. På något sätt hade den satt sig fast i mitt minne, inte för att det egentligen gjorde mig något.
Vi rullade runt och jag hamnade överst. Jag kysste henne över nyckelbenen och upp mot halsen.
“Mhm Niall...” for det ur henne och jag log. Jag tog mina händer bakom hennes rygg, lyfte upp henne lite och knäppte upp hennes bh. Jag kastade den någonstans bakom mig när den var uppknäppt och började kyssa henne ner för magen ända till troskanten. Jag log busigt mot henne och med ett svep så var även hennes trosor av. Och snart även mina kalsonger.

ELLIES PERSPEKTIV
Andfådd lade jag mig ner i sängen bredvid Niall. Vi båda andades tungt och jag log åt tanken av vad vi nyss hade gjort. Jag kände hur Niall kollade mot mig och mötte hans blick. Han log och drog bort en hårslinga som hade hamnat i mitt ansikte.
“You know that I love you, right?”
“Of course I do, you say it everyday” svarade jag och tog hans hand.
“I know, but I really mean it. And therefore I bought you a thing” sa han och sträckte sig efter sina byxor som låg vid sidan av sängen.
Han drog upp en liten ask och jag kollade leendes mot den.
Han mötte min blick och gav mig asken.
“Open it” sa han och kysste mig snabbt. Jag öppnade den och flämtade efter andan när jag såg vad det var. Två silver ringar med ett glittrigt streck i mitten visade sig. Jag kollade upp mot Niall och log.
“It’s two promises rings. Ellie, I love you and I always will. And someday I will marry you and we will have kids. And did I mention that I love you? To the moon and back” sa Niall. Jag log stort och kände hur ett par tårar trängde sig fram.
“Don’t cry my love” sa Niall och kramade om mig.
“I’m just so happy” sa jag och drog mig ur hans famn för att kolla honom i ögonen.
“I love you too Nialler, I always will. I can just see a mini you running around and laughing at everything. This is perfect Niall, you are perfect. I love the ring” fortsatte jag och kollade på ringen. Han tog den ena och satte den på mitt vänstra ringfinger och jag gjorde det samma med honom. Jag kollade upp på honom och kysste honom med så mycket passion och kärlek som jag kunde.                  

 Del 2! :) Hoppas ni gillar det, vi vet att det inte händer så mycket nu i början men vi måste komma igång med själva storyn innan all drama kommer 
3 kommentarer för att få del 26 på TFP i morgon :)
Kram Josefin & Frida xxx

Jättebra del! De är så lyckliga tillsammans. :)

Svar: Ja, visst är dem! :D
ettdstories.blogg.se

Jättebra! Mer :D

Jättebra del! Läntar till TFP imorgon :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: