LÄNKBYTE - onedirectionhistorier

| Postat i: Länkbyten
Vi gör det allra sista länkbytet för i år och det är med onedirectionhistorier.blogg.se . Hon som skriver heter Lottie och novellen som hon skriver nu heter Story of My Life. Hon har skrivit sju delar, så det är lätt att komma ikapp. Här kommer prologen;
(Klicka på bilden för att komma till bloggen)

Prolog

Den här novellen Story Of My Life handlar om Sophie Lockwood som är 19 år gammal. Sophie, hennes fyra systrar och deras pappa har precis flyttat ner till London från York. Deras mamma dog för lite mindre än ett år sedan. Hela familjen har alltid velat flytta ner till London, och nu gör de det. Men nu är de ju inte hela familjen, eftersom att deras mamma inte är med.

Sophies systrar är 9, 11, 13 och 15. Och enda sen deras mamma dog har hon varit den kvinnliga figuren de andra vänt sig till. Deras pappa heter Mike och han är 44 år gammal.

Sophie som är huvudpersonen är 19 år gammal, och föddes 10 februari 1991 och är 1,72 cm lång. Hon har svart rakt hår med lugg, och blå ögon. Hon älskar tajta jeans och tajta t-shirts och tröjor. 

Katie är 15 år gammal och föddes 2 april 1995 och är 1,67 cm lång. Hon har nästan alltid svarta kläder. För det är hennes favoritfärg. Och så älskar hon att ha stora bälten över längre tröjor, t-shirts eller linnen. Hon har svart halvt självlockigt hår och blå ögon. Hon har även en piercing i vänstra ögonbrynet. Hon är bara 15 men hon fick skaffa piercing för sin pappa. Katie är också lagd åt andra hållet. Alltså homosexuell.

Bonnie är 13 år gammal och föddes 21 juli 1997 och är 1,62 cm lång. Hon älskar kläder som är lite rockiga. Hon har svart halvt självlockigt hår och blå ögon, och så har hon blå dip dye. Hon älskar att spela fotboll.

Annie är 11 år gammal och föddes 5 januari 1999 och är 1,57 cm lång. Hon älskar att ha på sig svarta t-shirts och byxor och sen en rutig skjorta med svart och någon annan färg. Hon har också svart halvt självlockigt hår och blå ögon. Och så har hon lite gröna slingor i håret.

Haylie är 9 år gammal och föddes 19 februari 2001 och är 1,47 cm lång. Hon har svart rakt hår med lugg och såklart blå ögon. Hon älskar blommiga t-shirts, tröjor och linnen. Hon älskar även svarta skinnjackor, men inte riktiga. För hon gillar inte när det kommer från djur. 


Gå in och läs om ni tycker den verkar bra och släng gärna in en kommentar :) 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: