TÄVLING - var med och skriv

| Postat i: Övrigt
Hallå allihopa! Förlåt för att vi inte har uppdaterat men vi har dels inte haft tid men vi har också inte haft någon inspiration. Tyvärr så kommer det inget idag heller :( Men vi har en annan nyhet! Vi vill att ni läsare ska vara så delaktiga som möjligt i vår skrivning så därför har du nu chansen att få skriva några kapitel till Summer Love. Allt som du behöver göra är:
 
Skriv ett kapitel från en tjejs perspektiv när hon bråkar med sin pojkvän (en från 1D). Det blir ungefär som en one shot fast ändå inte haha. Vi kommer bedöma stavning, meningsbyggnader och språk. Sedan kollar vi ju såklart på hur bra du beskriver känslor, miljö och personbeskrivningar m.m. OBS! Din one shot har ingenting med Summer Love att göra och den kommer att publiceras här på bloggen. 
 
Den som vinner kommer få skriva några kapitel till Summer Love på fri hand. Det ända som vi kommer säga är om vi vill ha glada eller ledsna kapitel m.m. Du vinner även en länk till din blogg (om du har någon) i våra länkar på bloggen. Alla dina kapitel som du skriver kommer publiceras under ditt namn. Kapitlena som du skriver till Summer Love måste vara sammanhängande. 
 
Så, sätt igång och skriv! Kapitlet/one shoten skickar du till onedirectionstories97@gmail.com Senaste dagen för att skicka in ditt bidrag är 28/08-13. 
 
Glöm inte att skriva ditt namn och blogg (om du har det) 
 

LYCKA TILL!!! :D ♥♥♥
 

vill ni ha en person beskrivning på tjejen? i början på novellen? eller ja One Shoten. :)

Svar: Nej det behövs inte :) Beskriv bara i själva kapitlet :)
ettdstories.blogg.se

jag skickade med en bild jag gjort. det är okej va? :)

Svar: Jadå! :)
ettdstories.blogg.se

Jag vet inte om jag kommer hinna skriva till Summer Love så vi får se, annars var det en rolig idé
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: