Still The One - del 4

| Postat i: Still The One
Tidigare
“Stop it! You love to be in One Direction. This is your dream! And if you weren’t in One Direction we would never have met” sa jag och drog mig ifrån kramen för att kolla honom i ögonen.
“You’re right, sorry” mumlade han.
“Don’t apologize” viskade jag. “Can we just drop this for the moment? Because I want to watch a film with my boyfriend that I love and my sister that I also love” sa jag efter en stunds tystnad. Niall nickade och log ett litet leende. Jag böjde mig fram och kysste honom.
“Eeww” hördes Samanthas röst vilket resulterade till att vi drog ifrån oss varandra skrattandes.

 

ELLIES PERSPEKTIV
“Niall, where’s the hairdryer?” frågade jag stressat medan jag skyndade mig in i sovrummet där han stod och bytte om.
Jag stannade till och tittade på hur snygg han var men rycktes snabbt tillbaka till verkligheten när han vände sig mot mig.
“I have no idea Ellie” svarade han med rynkad panna.
Jag drog en hand genom mitt blöta nyduschade hår och suckade. Jag kunde ju inte gå till jobbet och se ut så här.
“Just take it cool, we’ll find it. And if we don’t you don’t look that bad” sa han leendes medan han drog på sig en av sina pikéskjortor som han såg så bra ut i.
“I hate monday mornings” mumlade jag medan min blick gick runt i hela rummet.
“Me too, or at least I used to do” svarade Niall medan han gick ut till badrummet.
Jag lyfte på högarna med kläder som låg på golvet runt omkring i hela rummet. Ordning var väl inte min och Nialls grej, precis. Men jag kunde inte hitta hårtorken iallafall. Jag hade ju sett den igår någonstans, frågan var bara var. Efter en stunds letande gav jag upp och borstade igenom håret som hade torkat lite mera nu. En knut på huvudet fick det bli och de vanliga skinnskorna. Niall kom fram till mig när jag stod i hallen och gav mig en mjuk kram.
“Have a wonderful day, I’m gonna miss you” sa han leendes och kysste mig snabbt innan jag försvann ut genom dörren.
Dagen hade väl inte börjat perfekt precis. Eller jo, kanske. För jag hade ju en perfekt pojkvän.

NIALLS PERSPEKTIV
“Wake up Sam” sa jag lugnt och satte mig på Samathas säng.
Jag hade försökt väcka henne ett tag nu men tjejen sov som en stock.
“The breakfast’s ready” sa jag och skakade lätt på henne.
Hon fortsatte bara att sova och jag bestämde mig för att skoja lite för att kunna väcka henne. Jag lyfte försiktigt upp henne ifrån sängen och bar henne till badrummet som en liten prinsessa och hon sov såklart fortfarande. Jag satte på kranen lite, blötte ner min hand och drog den över hennes ansikte. Hennes reaktion visade att hon vaknade iallafall. Hon skakade snabbt på huvudet och öppnade sakta sina små bruna ögon och tittade sömndrucket på mig.
“What are you doing?” frågade hon sedan och skrattade lite.
“I’m waking you up” svarade jag medan jag torkade av min hand på en handduk och gick sedan ut med henne till köket.
“And restaurant Niall is from now open for the one and only little princess Samantha” sa jag medan jag satte ner henne på en stol.
Samantha skrattade lite och tittade på mig.
“Niall, where is Ellie?” frågade hon sedan.
“She’s at work, she’ll be home later so now it’s you and me” sa jag glatt medan jag satte mig ner mittemot henne.
“Okay, could restaurant Niall please give me some food?” frågade hon med tillgjord snobbig röst och det lät så otroligt gulligt.
“Of course, princess” svarade jag glatt medan jag bredde en macka till henne och lade på ost och gurka.
Hon tog snabbt upp mackan och tog ett stort bett.
“Niall, can we do something funny today?” frågade hon sedan med munnen full av mat.
“Of course! Have any ideas?” frågade jag och gjorde iordning en macka till mig också.
Samantha skakade på huvudet med en fundersam min.
“What about... You like animals, right?” frågade jag glatt.
Samantha nickade ivrigt.
“Yeah I love them! Dolphins are my favourite ones” sa hon och jag nickade gillande.
“Would you like to go on zoo today, just you and me?” frågade jag och hon log stort till svar.
“Yes please Niall I wanna do that! But can’t we ask Harry, Louis, Liam and Zayn too? They’re so funny” sa hon och jag nickade.
“Sure, I’ll call them when we’ve eaten up the breakfast” svarade jag och plockade fram min laptop för att kolla öppettiderna till The London Zoo, Londons största och mest kända zoo.
Samantha åt snabbt upp och drack upp sitt glas med juice.
“I’m going to the toilet!” sa hon och hoppade ner ifrån stolen och gick ut ifrån köket.

Jag skrattade lite åt hennes entusiasm och ringde Harry.
“Hey, Harry here”
“Hey Harry, it’s Niall. Ellie’s working today and I’m here with Sam. She wants to go to the zoo today, wanna join us? I’m gonna ask the other lads too”
“Sure, sounds fun! Should I come over to yours?”
“Yeah you can come, we’re ready soon”
“Okay, I’ll be there in an hour”
“Okay Haz, see you soon!”

Jag avslutade samtalet och ringde runt tillde andra killarna också, alla ville följa med. Vi hade gått på zoo tillsammans flera gånger och det var lika kul varje gång. En gång frågade Louis djurskötarna om han fick gå in till där aporna bodde och klappa dem. Det fick han ju såklart inte, men vi skrattade länge åt det. Han gick faktiskt nästan in i burarna, han försökte klättra in men slutade när vi blev hotade att bli utslängda. Det var väldigt roligt, och vi skulle nog ha kul idag med.

Jag gick ut ifrån köket när jag hade städat undan och in mitt och Ellies rum. Där stod Samantha framför sin väska och tittade på sina kläder. Jag hjälpte henne att välja lite kläder som iallafall jag tyckte var fina, dock visste jag ju inte hur mycket jag egentligen kunde om tjejkläder. Förmodligen inte så mycket, det tyckte inte Ellie iallafall. Vi gjorde iordning oss och borstade tänderna, och packade ner lite saker, bland annat min och Ellies systemkamera så att vi kunde ta lite fina kort. Samantha hade en jättesöt liten ryggsäck som hon ville ta med. I den hade hon stoppat ner en liten nalle och ett litet block med olika färgkritor som hörde till. Jag stoppade ner några mackor i min ryggsäck och grabbade tag i min keps och mina rayban-solglasögon. Samantha var otroligt snäll och gullig så mina förhoppningar om dagen var goda. Efter ytterligare en stund och en diskussion om huruvida Samanthas stora delfingosedjur skulle med eller inte, den skulle inte med, så kunde vi göra oss klara.

HARRYS PERSPEKTIV
Solen sken och det var en sådan där dag när man bara ville gå ut och stå och värma sig hela dagen i solskenet. Det var lite sval skön vind och inte ett moln på himlen, konstigt för att vara september men jag klagade inte. Jag parkerade bilen på Nialls och Ellies uppfart och klev snabbt ur. Shorts var ett bra val av mig idag. Jag gick upp och knackade på dörren och hörde springande steg. Några sekunder senare stod Samantha i dörröppningen med ett leende på läpparna.
“Harry!” sa hon glatt och jag gav henne en stor kram.
“Hey Sam” sa jag när jag hade släppt taget om henne.
“Hey Harry” hörde jag Niall säga och tittade upp.
Alla killarna var här förutom Louis, det var som det skulle alltså. Louis var alltid den som var sen och som vi fick vänta på. Mest för att han var allmänt seg med saker och tog alltid lika lång tid på sig som Ellie att välja en outfit.
“Hey” svarade jag glatt och gav Liam, Zayn och Niall varsin kram.
“So where’s Louis?” frågade jag sedan.
“He couldn’t find his t-shirt with small blue stripes and he wanted to wear it today” sa Niall och skrattade lite.
Jag suckade lite åt det. Typiskt Louis.
Efter ca en halvtimme dök han upp och vi kunde äntligen åka. Vi gick alla ner till bilarna. Eftersom vi var 6 personer behövde vi ha två bilar. Jag och Louis erbjöd oss direkt att vi kunde åka med Samantha vilket alla gick med på. De andra var förmodligen glada att få lite lugn och ro ifrån oss även om det bara var för ett litet tag.
“I’ll drive!” ropade jag och hoppade in i förarsätet på min bil.
“Fine” suckade Louis och satte sig bredvid mig när han hade spänt fast Samantha där bak.
Liam, Niall och Zayn satte sig i Nialls bil och vi alla åkte tillsammans till The London Zoo. Samantha pratade hela vägen om sin nalle och vad hon hade med sig, vad hon ville se för djur och hon hade ungefär tusen frågor om djurparken, vilket gjorde vägen dit längre än någonsin. Jag hann alltid glömma bort hur jobbig hon kunde vara när vi inte sågs. Men en unge med charm var hon iallafall, det kunde nog alla hålla med om.

SAMANTHAS PERSPEKTIV
“Look, look! An... What is it?” frågade jag killarna medan jag pekade på en slags fågel som gick runt och runt.
“That’s an ostrich” sa Harry och jag nickade glatt, glad att lära mig mer om något nytt djur eftersom att jag älskade djur.
“An ostrich! And another one!” utbrast jag och pekade på fler strutsar som kom närmre oss från andra sidan stängslet.
Harry lyfte upp mig och satte mig försiktigt på sina axlar vilket gjorde att jag fick hålla mig i samtidigt som skrattet bubblade upp inom mig.
“Harry!” skrattade jag och försökte komma ner ifrån honom.
Jag upptäckte några djur en bit bort och pekade ivrigt ditåt.
“Elephants!” utbrast jag förtjust.
Harry satte ner mig och vi alla styrde stegen mot den stora inhägnaden där elefanterna fanns. Killarna turades om att ta kort på oss och jag hade väldigt roligt.

NIALLS PERSPEKTIV
Vi gick runt och tittade på en massa olika djur och man märkte verkligen att Samantha älskade djur. De andra killarna verkade också ha kul, men vem gillade inte att gå på djurpark? Det enda som kunde blivit bättre var om Ellie hade varit här. Men vi kunde ju gå hit hon och jag, en annan gång. Plötsligt knackade någon mig på axeln och jag vände mig förvånat om.
“Hey Niall!” sa en tjej och log stort.
Jag rynkade på pannan. Visst hade jag sett den här tjejen förut?
“I’m a huge fan” fortsatte hon och log mot mig men hon gjorde en äcklad min när hon såg de andra killarna.
“Okay..” sa jag osäkert och undrade vad hon ville.
“I think you should go solo career” fortsatte tjejen bestämt.
“Uhm, thanks I guess but that’s not gonna happen. Sorry” svarade jag och tyckte bara att det var en konstig tjej.
“Don’t you remember me? I met you and your slut at the shopping centre the other day” sa tjejen otåligt och det var då det gick upp för mig.
“Is it you? I don’t wanna talk to you. You should probably go” sa jag surt och tog ett steg iväg från henne.
“No, I don’t think so” sa hon och tog tag i min ena arm och strök sin hand över den.
“Let me go” sa jag bestämt och skakade av mig hennes hand.
Hon tog ett hårdare grepp om mig.
“No, I think you should break up with your slut. Someone like me would be so much better for you” sa hon och jag skakade häftigt på huvudet.
“She’s not a slut, and I would never date you!” utbrast jag och knuffade bort henne ifrån mig.
“Niall, you don’t need to hide it. Everyone knows it’s true. And I’m sure it gets boring to be with the same girl so long, right? You need someone new, someone fresh. Not a disgusting old thing” sa hon och min hand flög upp till hennes ansikte för att slå till henne.
Men precis innan jag gjorde det hejdade jag mig själv. Det skulle inte göra någonting bättre.
“Leave me alone” sa jag argt och knuffade bort henne ifrån och skyndade bort till killarna och Samantha. Men det var bara ett problem... Samantha var inte där.
“Guys, where’s Samantha?”

Lite drama där! Vart tror ni att Samantha är? Kommentera på nu så får ni TFP imorgon :) 
//Josefin & Frida

Jättebra del! Hoppas att inget allvarligt har hänt Samantha :(

Sjuuukt bra! :D Hoppas att Samantha inte är bort :(

Svar: Tack! Du får se i nästa :)
Josefin & Frida

så bra när kommer nästa :)?

Svar: Tack! Eehm, nästa del på STO kommer på söndag och nästa del på TFP kommer på onsdag :) Dock så har vi STO del 5 klart så det KANSKE kommer tidigareKram //Josefin xxx
Josefin & Frida

Emy

Hej, jag älskar din novell.
Men jag har fråga.
Vem är sam.
Jag är nog världens efterblivna människa.
Hihi

Svar: Hallå! :D Kul att höra :D Haha du är inte efterbliven. Sam (Samantha) är Harrys och Ellies lillasyster som är 6 år. Om du har läst epilogen av LWWY så är hon med där ganska mycket :) //Josefin xxx
Josefin & Frida
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: