LÄNKBYTE - celebritynovel

| Postat i: Övrigt
Ett till länkbyte! Denna gång med celebritynovel.blogg.se hon som skriver har skrivit 2 kapitel så det är lätt att läsa ikapp. Kapitlena är riktigt långa och bra! 
 
Det handlar om en sångerska som heter Mays (känisnamn YJL) och hur hon träffar One Direction på MTV music awards. Kan  inte skriva så mycket mer för det får ni läsa :P men under headern så finns en mall för Mays och Olivia (Harrys flickvän). Så gå in och läs, tryck här, här, här eller kanske hääär! :)
 
 
 
 
 
 

Namn: Olivia Emma Wallén 
Ålder: 22
Nationalitet: Född i Sverige, föräldrar från Sverige och Italien. 
Familj: pappa Allesandro, mamma Madelené , storebror Martin (27), Fleming (32) och Olivias pojkvän Harry Styles (18)
Jobb: modell för IMG. 
Bakgrund: växt upp i Sverige med sin familj. Mest varit med sina bröder. Står inte så nära sina föräldrar. Började på IMG när hon var 17 år. Flyttade till London när hon var 19år. 
Lite mer om henne: flörtig, framåt, snäll, god hjärtad men kan vara en bitch om du går på hennes vänner/närmaste, modig, inte rädd för att testa nya saker och bästa kompis med Josh Hutsherson. Åker longboard. Pratar svenska, engelska och lite italienska. Tatuerad in svalor på vänstra skuldran när hennes faster gick bort. En drömfångare har hon under vänstra armhålan. Hon har det som inspiration, att aldrig ge upp och att fortsätta drömma.


så gå in och läs på hennes blogg och släng in en kommentar! Vi skulle egentligen lagt upp ett kapitel idag, men det kommer imorgon istället för vi har inte tid idag :) Så håll utkik imorgon så borde det vara uppe :)

Ha en awesome fredags-kväll!! //Josefin xxx


Tack så mycket!
Har gjort länkbyte till er också nu på min blogg. :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: