ONE SHOT - Niall Horan

| Postat i: One Shots
Tjena mors! :D Hoppas ni har det bra. Här kommer näsa one shot som är om Niall :D Och vinnaren är............. WILMA!!! GRATTIS!! :D Här är hennes beskrivning; Jag heter Wilma, är ganska lång, blont hår, blåa ögon typ. Jag skulle helst vilja ha med Harry eller Niall tror jag hehe ;D Jag följer er på twitter (@wilmahultgren) redan så jaa..

“This is shit, everything is shit. I can’t do this anymore.” Nialls ord ekade igen och igen igenom ditt huvud och vägrade att försvinna. Det hade gått hela tre veckor sedan ni hade hörts sist, och det hade varit de sista orden som hade varit sagda emellan er. Det gjorde ont inuti hela din kropp att tänka på det, att Niall bara hade gått den där dagen och inte kommit tillbaka. Visst hade ni bråkat en hel del och båda två hade nog sagt ord den kvällen som ni ångrade. Men det gjorde ont att veta att han inte ville vara med dig längre, för du var ju fortfarande alldeles för kär i honom för att bara släppa allting. Ni hade varit tillsammans länge, ett år innan allt hade gått snett. Det kunde inte ha varit en sämre dag att bryta upp på, för det hade varit erat ettårsjubileum. Allt du kunde tänka på var den där middagen när allt hade spårat ur. Trots att ni hade bråkat mycket i början saknade du din irländska blonda kille något enormt. Ja, han kanske inte var din längre... Tårarna som du trodde var slut efter alla dessa dagar började att rinna igen som alltid och du stod knappt ut. Du hade försökt att ringa honom, att skriva till honom, allt... Men han svarade aldrig. Det var som om ni aldrig hade känt varandra, trots att ni faktiskt hade delat så mycket tillsammans. Alla planer om att flytta ihop, allting, hade krossats på bara en enda kväll. Alla hade försökt att rycka upp dig, till och med Louis hade kommit för att försöka få ut dig ur din lägenhet för det var här du spenderade i princip all din tid. Men du ville inte, du ville bara sitta i mörkret och göra ingenting. Du kunde verkligen inte komma över Niall och du ville inte det heller. Du hade en konstig önskan om att han skulle komma tillbaka till dig, för det var allt du ville.


Den kvällen var likadan som de andra. Du satt i din säng och tittade igenom alla minnen ni hade tillsammans, alla bilder du hade på er. De fick dig att vilja gråta och skratta på samma gång, för trots det som hade hänt så var du väldigt glad över att du hade träffat Niall. Han hade gjort dig till en bättre person och fått dig att känna dig viktig. Men nu var allt det över. Niall ville inte ha dig längre...


Fönstret som stod öppet lite grann gav en lätt bris i det varma rummet. Sommaren hade kommit även hit men du ville inte gå ut. Du visste ändå att du inte kunde njuta av den utan Niall... Det var han som hade gjort alla stunder så roliga, och så värda att uppleva. Nu var det inte så längre, och då spelade ingenting någon roll. Någon slags musik fångade dina öron och någons sångröst kunde du också höra. Det hördes utifrån så du gick bort till fönstret för att se vad det var som lät... Kunde det vara grannarna? Ditt huvud stack ut igenom fönstret och din blick riktades ner emot marken där musiken och sången kom ifrån. Där nere stod ingen mindre än... Niall. Hans gitarr hängde kring hans hals och han sjöng en låt som du kände igen men inte kunde sätta fingret på vilken det var. Ditt hjärta hoppade över ett skutt när du fick se honom, han såg bättre ut än han någonsin hade gjort. Han hade inte sett dig än så du skyndade dig bara att rusa ner för alla trappor, ut genom dörren och ut på gräsmattan. När du rundade husknuten hördes Nialls gitarrspelande ännu tydligare och han hade också fått syn på dig. Men han slutade inte spela för det. De sista stegen fram till honom gick fort, och han spelade utan att slita blicken ifrån dina ögon.

“You’ll never love yourself half as much as I love you.

And you’ll never treat yourself right darlin’ but I want you to.

If I let you know, I’m here for you.

Maybe you’ll love yourself like I love you”

Nu visste du vad det var för sång han spelade. Little Things, en av deras låtar. Du lyssnade på orden han sjöng och det fick dig att le stort. När han hade sjungit sitt solo slutade han att spela och tog av sig gitarren. Han gick upp till dig och du kunde känna hur nervös du faktiskt var. Han hade ignorerat dig men ikväll var han här, och du visste inte riktigt varför.

“Wilma.” Han sa ditt namn som om du vore den enda i hela världen, och just i det ögonblicket kände du dig som det också. Men han kunde fortfarande, efter så många försök, inte uttala ditt namn på rätt sätt. Det var precis som första gången du hade träffat honom och börjat skratta åt hur han hade sagt ditt namn. Men inga mer ord behövdes. Hans gitarr låg snart i det gröna sommargräset och hans armar fann sig snabbt omkring din midja. Du lade snabbt armarna omkring hans hals och drog in hans doft du inte hade känt på länge. Det var ju här du ville vara, här du hörde hemma. I Nialls armar.

“I’m so sorry Wilma, I was an idiot” mumlade han och kramade dig hårdare.

“It’s okay, please just stay with me this time” svarade du och vägrade släppa taget om honom.

“I won’t I promise. I love you, and I’ve now realised what I lost when I broke up with you. I haven’t slept for like three weeks, I can’t stand to be without you.” Hans ord värmde ditt hjärta och du visste med all säkerhet att du ville att han skulle bli en del av ditt liv.

“Me neither.. I love you too, and the song.. It was beautiful.”

“I meant every word” svarade Niall dig innan era läppar möttes i en mjuk och efterlängtad kyss. Och det kändes som alltid att du upplevde eran första kyss igen. Din kropp flödade av kärlek och värme som du kände för Niall.

“Now I’m yours. Forever and ever.” Den här gången trodde du på vartenda ord han sa.


Grattis ännu en gång Wilma! hoppas du gillade den :D Kul att du var med i tävingen! Ha det gött allihop
 
//Josefin & Frida ♥♥♥

Kommer det någon one shot idag ?

Svar: Jadå det gör det :) det kommer en lite senare xx
ettdstories.blogg.se

Oh my gosh! Har inte hunnit titta in här på jäääättelänge men nu gjorde jag det och såg att jag hade vunnit, blev cjätteglad! :D Den var ju helt perfekt, tack så jättemycket! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: