ONE SHOT - Harry Styles

| Postat i: One Shots
God kväll damer och herrar! Wazzup? Kom hem från Turkiet för några timmar sedan och nu är jag på skrivhumör :D Har därför skrivit klart en one shot om Harry :D Presenterar vinnaren alldeles strax. Uppdateringen har ju inte varit den bästa nu men Frida har lyckats skriva mycket på en av de två novellerna vi arbetar med vilket är fantastiskt! :D De fem uppkommande dagarna kommer bestå av one shots och kan redan nu avslöja att imorgon så kommer en one shot om Niall som Frida skrivit.
 
Iallafall, vinnaren för den första One Shoten är.......... *trumvirvel*    ALICE! GRATTIS!!! Hennes beskrivning var såhär; Got it! xd Då skulle jag nog helst vilja ha en med Harry :3 Jag har brun/rött hår, 1.65 cm lång. Jag har grön/blå/grå/gula ögon (xd) och har ofta på mig lite finare kläder till vardags men kan även mysa ner mig i en oversize tröja och pösiga byxor (love) :D

“I miss you Harry” sa du genom telefonen och drog en ett skakigt andetag.

“I miss you too, Alice. Just 10 more hours and then I’ll be home” svarade Harry dig. Harry och de andra hade varit borta på tour i över nio månader och du saknade honom hur mycket som helst. Lägenheten som alltid brukade vara fylld av Harrys sjungande var tyst. Det var tråkigt och inget fanns att göra. Det brukade det egentligen inte göra när Harry var här heller. Men på något sätt så var det alltid roligare och bättre med honom nära.

“What time is it over there?” frågade du och drog en hand genom ditt hår.

“9pm, and it’s 3pm in England so you should go to bed. I’ll be home a few hours after you’ve finished work” sa han och du log. Tanken av att snart ha honom nära dig gjorde dig varm i hela kroppen.

“I know, I just can’t sleep. I’m too excited for tomorrow” svarade du och lade dig ner innanför täcket.

“I’m also excited. Gosh, not having you in my arms for months is killing me inside and out” sa han men lade snabbt till, “I have to go now, I’m late again. See you soon baby. Love you.”

“Love you too” svarade du och lade sedan på. Du lade undan mobilen för att iallafall få några timmars sömn innan du skulle upp och jobba imorgon klockan sju.


Med raska steg skyndade du dig hem från jobbet som servetris på Starbucks. Regnet öste ner, vilket inte var så ovanligt i England, men just nu hade du bråttom. Om bara någon timme så skulle Harry vara hemma och innan det så ville du att er lägenhet skulle vara städad och en middag ordnad för Harry. Du öppnade upp porten till lägenhetshuset och istället för att vänta på den sega hissen så skyndade du dig upp för de fyra trapporna. Du drog upp nycklarna från din väska och vred om låset. Du kollade dig runt omkring. På något sätt så kändes det som om det var någon här.  Utan att lägga ner någon mer tid på att tro att någon var där, du hade ju trotsallt låst i morse, så gick du in i hallen och drog av dig skorna och jackan. Du kollade dig i spegeln och såg att hela din klänning var blöt. Du suckade och gjorde din väg in mot ert sovrum. Väl där inne drog du av dig din klänning och tog fram en blus och ett par tighta jeans från garderoben.

“Nice view” hörde du en mycket välkänd röst säga från dörrkarmen. Du drog snabbt på dig din blus och vände dig sedan om för att möta personen i dörrkarmen. Ett stort leende spred sig på dina läppar innan du sprang fram emot honom och gav honom en stor kram.

“I’ve missed you so much” sa Harry mot ditt hår och kramade om dig hårt.

“I’ve missed you too, Harry” sa du och kunde inte hindra att tårarna rann ner för dina kinder. Harry märkte detta och drog sig kramen för att torka dig under ögonen med sina tummar.

“Don’t cry, I’m here now” sa han och du kunde själv se att hans ögon var tåriga innan du drog inom för en kyss på munnen. Han reagerade direkt och era läppar rörde sig i synk med varandra. Du kände glädje, kärlek, passion och lust i kyssen. Detta var något som du hade saknat väldigt mycket. Att inte kunna kyssa Harry när du ville hade varit en pina men nu när han äntligen var här så kändes det helt underbart. Ni drog er långsamt ifrån varanda och lutade era pannor mot varandras.

“I’ve made dinner, but I think we can go on the dessert direct” sa han och flinade.

“What’s for dessert then?” frågade du och drog dina fingrar genom hans hår.

“You” viskade han i ditt öra och började kyssa dig på nacken.

Så ännu en gång, grattis Alice och hoppas att du gillade den! Skriv gärna vad du tyckte i en kommentar :P Kul att du var med i tävlingen! :D 
 
Ha det bra nu allihopa, vi hörs imorgon när nästa one shot kommer upp! :D
 
//Josefin & Frida ♥♥♥

Awwwwww, jag älskade den! Tack så mycket :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: