The Fame Project - del 22

| Postat i: The Fame Project
       

ZAYNS PERSPEKTIV
Rachel stängde dörren om oss och låste. Jag drog in henne i min famn och gav henne en stor kram. Jag strök henne över ryggen och drog in hennes doft. Jag bara njöt av att ha henne i mina armar. Jag kände hur Rachel pillade med topparna på mitt hår och jag drog mig ifrån kramen lite för att krascha mina läppar mot hennes. Hon drog mig närmre, om det ens gick, och gjorde kyssen djupare. Jag tog min ena hand och strök den över Rachel’s kind samtidigt som min tunga mötte hennes. Allt kändes så himla bra, eller jättebra! Vi drog oss ifrån varandra och jag lutade min panna mot hennes. Jag kollade in i hennes fina ögon och såg den där glimten som alltid visades när hon var glad.
“You’re so beautiful” sa jag tyst och strök bort en hårslinga som trillat fram i hennes ansikte. Hon log och en lätt rodnad spred sig på hennes kinder.
“Are you hungry?” frågade Rachel efter ett tag när vi bara stått i varandras armar.
“On you? Yes” svarade jag och Rachel bara himlade med ögonen.
“Well, I’m gonna grab something to eat” sa hon och gick in till hennes kök. Jag följde efter henne och satte mig på en av hennes barstolar. Jag följde henne med blicken när hon tog fram alla ingredienser för att kunna göra en smörgås.

RACHELS PERSPEKTIV
Jag satte mig tillrätta i Zayn’s armar i soffan. Vi hade bestämt oss för att kolla på TV innan vi skulle lägga oss. Klockan var cirkus ett på natten, men det kändes som om den var mitt på dagen. Jag var inte alls trött. Kanske var det för att jag jämt och ständigt hade det där pirret i magen och de där fjärilarna som vägrade att vara stilla. Men jag gillade känslan. För jag fick vara med en person som betydde riktigt mycket för mig och det var allt som räknades.

Tv:n visade någon repris av något program jag inte följde eller visste vad det var och ärligt talat brydde jag mig inte så mycket heller. Det kändes inte så viktigt nu. Jag var glad men hade samtidigt gått och tänkt lite på hur det skulle bli när management skulle säga till oss att göra slut. För om jag kände Carol rätt hade hon inte precis tänkt att vi skulle vara det där paret som var tillsammans för alltid. Men jag ville absolut inte göra slut med Zayn, det skulle ha varit något av det jobbigaste jag nånsin kunnat göra. Jag visste inte när det skulle ske men jag ville bara njuta av livet nu och varenda minut jag fick med Zayn. Och det försökte jag göra också, även om tanken ibland poppade upp i mitt huvud.
Jag lutade mig tungt emot Zayns bröst och drog in hans underbara doft. Det var ingen parfymdoft, utan det var den där egna lukten som alla har, och Zayn luktade gott.
Jag kände hur mina ögon slöts om och om igen när jag frenetiskt försökte hålla dem uppe. Zayn skrattade lite när han såg hur trött jag var.
“Wanna go and sleep?” frågade han och jag nickade enkelt tillbaka. Jag kände hur han bar upp mig som en prinsessa och jag log ett trött leende. Ibland trodde jag att han var för bra för att vara sann, men det var han såklart inte. Han bar mig in till mitt sovrum där även hans saker låg utspridda på golvet blandade med mina saker. Han bodde ju inte här men han hade varit här en del så det hade blivit att mycket av hans saker var här. Han lade mig försiktigt ner i sängen och jag kravlade av mig mina mjukisbyxor och mitt linne för att ersätta det med ett av hans stora t-shirtar. Eller den var ju inte stor för honom, men den var det för mig. Han gick ut till badrummet och jag drog täcket över mig medan jag bestämde mig för att jag inte orkade borsta tänderna som han gjorde, jag kunde ta det imorgon. Jag gäspade trött och hade nästan somnat när jag kände ett par varma armar omkring mig. Jag log för mig själv och lade mig tillrätta för att sova och somnade ganska snart med Zayns kropp tätt intill min.

LOUIS PERSPEKTIV
Jag hade precis vaknat och min första syn var Eleanor. Hon satt och tittade på mig och jag log mot henne när jag såg hennes blick.
“For how long have you looked at me like that?” frågade jag retsamt och drog in henne för en morgonkram.
“Not for that long” sa hon med ett leende innan vi möttes i en härlig kyss.
Jag tog tag i hennes hand och mina fingrar lekte lite med hennes.
“Why don’t we take our breakfast at Starbucks today, for once? We can sit outside, it’s such a beautiful day today” sa jag och tittade på henne.
“I don’t know, isn’t it much people there?” frågade hon och jag log stort mot henne för att övertala henne.
“Come on babe, I’ll pay” sa jag och drog upp henne ifrån sängen.
“Okay, fine” sa hon med ett litet leende och vi drog på oss våra kläder och fixade till oss lite innan vi tog en solig promenad ner till Starbucks hand i hand med våra raybans på huvudena.

“What do you want?” frågade jag och tittade på Eleanor.
Vi stod i kön på Starbucks. Än så länge hade det inte kommit fram några fans till mig vilket kändes skönt, jag ville bara spendera min morgon med Eleanor.
“I’ll take a coffee and a sandwich” svarade hon och började gå bort mot borden för att ta ett.
“Okay, I’ll fix it” svarade jag med ett leende.
Kön var inte så lång och jag var nästan längst fram när jag kände att någon knackade mig på axeln. Jag vände mig om och fick se ett välbekant ansikte.
“Rachel, hi!” sa jag glatt och kramade om henne och hon kramade tillbaka.
“Hey Louis” svarade hon.
Vi drog oss ifrån varandra och jag tittade då ordentligt på Rachel.
“You look so happy now” sa jag med ett leende.
De ögonen som hade varit fulla av tårar för några dagar sedan hade fått tillbaka sin lyster. De rosiga kinderna som hade varit alldeles bleka förut gjorde att hon såg så mycket gladare ut. Ja, hela hon såg ut att ha fått en glad makeover eller något sådant.
Rachel log och rodnade lite.
“I am so much happier now” svarade hon och jag höjde frågande på ögonbrynen till svar.
“Well, me and Zayn are like, together...” sa hon och hon log stort.
Jag bara tittade på henne, jag förstod fortfarande inte vad hon menade.
“You guys have been together for quite long now, you know” sa jag och Rachel skakade på huvudet.
“No, I don’t mean like that! I mean, like, for real” svarade hon och hennes mungipor sköt återigen upp i höjden.
Jag log stort.
“Really, did you guys actually solve it, finally?!” utbrast jag glatt och Rachel nickade bara, fortfarande med ett leende på läpparna.
Då såg jag att Zayn kom upp bakom henne och placerade händerna omkring hennes midja med huvudet på hennes axel. Jag mötte hans glada blick och jag log bara. Äntligen hade de fattat att de var som gjorda för varandra.
“Yes, this is my beautiful girlfriend, for real” sa Zayn och jag kunde se att hans ögon glittrade.
Rachels blick riktades mot honom och jag kunde se glimten i bådas ögon. Och man kunde se det så tydligt. Förälskade.

ZAYNS PERSPEKTIV
Vi alla beställde vad vi skulle ha på Starbucks och vi slog oss ner vid bordet med Eleanor. Min hand var sammanflätad med Rachels och det kändes nästan konstigt när vi släppte varandras händer för att äta. Vi hade spenderat så mycket tid tillsammans den senaste tiden att det skulle kännas knäppt när jag skulle åka på turné och så där. Men jag var inte orolig, det var ju jag och hon nu. Jag kunde känna både Eleanors och Louis blickar på oss men jag log bara stort.
Jag delade muffinsen i två delar och lade den ena på Rachel’s tallrik. Hon log tacksamt mot mig och tog en tugga av hennes smörgås. Jag kollade upp och mötte Louis och Eleanors glada uttryck, igen.
“What’s up with the happy faces guys?” frågade jag och tog en klunk av mitt kaffe.
“We’re just happy that you guys solved it, you are perfect for eachother” svarade Eleanor.
“Oh, so you told them?” frågade jag Rachel och hon nickade leendes.
Louis slog till mig på skoj.
“I can’t believe you kept this for yourselves for some days now” sa han och låtsades vara sur.
Jag skrattade lite och drack mer kaffe. Ibland var Louis på sitt skojhumör och det verkade som att han var det idag.
“So what are the others up to?” frågade jag Louis som jag antog hade bättre koll än jag som bara hade varit med Rachel.
“Liam was going to spend some days with Danielle at her summer house, Niall and Liam was going to a match with Josh today and Harry is just hanging with some around I think” svarade Louis som alltid hade koll på allt.
Iallafall kändes det så ibland, att Louis var som en skvallertjej som hade koll på det mesta.
“Gossip girl” skämtade jag och Louis gav mig en halvt sur och halvt skämtsam blick.
Det hade vi diskuterat förut.
“What are you two gonna do today then?” frågade Eleanor medan hon tuggade på sin macka.
Jag tittade på Rachel och hon ryckte på axlarna.
“Nothing I think, just chill” svarade jag nu vänd mot Eleanor med ett leende.
Louis nickade.
“Us too, or we’re going shopping later” svarade han.
Jag började skratta och tittade på Rachel.
“Don’t go shopping with me and Rachel if you don’t wanna do what Harry had to do” sa jag med ett flin och Rachel började skratta.
“I won’t, don’t worry. I’m glad that my girlfriend actually is nice” svarade Louis och lade en arm omkring Eleanor.
Jag log bara mot Rachel. Vi hade så mycket gemensamt och det kändes som att jag verkligen hade träffat någon som var som jag, som jag passade bra ihop med.

RACHELS PERSPEKTIV
“How many episodes have we actually seen now Zayn?” frågade jag Zayn som satt tätt ihop med mig i soffan bland alla kuddar och filtar.
Vi hade haft Big Bang Theory maraton hela eftermiddagen och kvällen och vi hade sett hur många avsnitt som helst. Jag var lite trött och ville helst bara sitta och gosa med Zayn. Han lade en arm omkring min midja och drog mig närmre.
“I don’t know, but many” sa han och min blick drogs mot tv:n igen.
Snart så kände jag ett par läppar mot min kind. Zayn placerade små pussar vid min mungipa. Jag vände mig mot honom och min blick mötte hans. Jag kunde se något nytt jag aldrig sett i hans ögon förut, lust. Jag stängde av tv:n och mötte hans läppar i en mjuk kyss som snabbt blev allt djupare. Hans händer var i mitt hår och över min kropp och jag drog honom närmare utan att bryta kyssen. Jag kände hur jag blev allt mer upphetsad medan han drog av min tröja. Jag drog av hans tröja och stirrade för en sekund på hans bröst innan han började placera kyssar längs min kropp medan vi båda drog av oss byxorna. Han puttade ner mig på soffan och lade sig ovanpå mig. Jag tittade på honom.
“Do you want this? I don’t wanna force you into something” sa Zayn och jag kunde inte låta bli att le åt hur snäll och omtänksam han faktiskt var.
“Zayn, I’m sure, I want this” svarade jag och nickade.
Han nickade tillbaka mot mig innan han böjde sig ner och kysste mig passionerat.
Jag besvarade ivrigt kyssen och drog mina fingrar genom hans hår. Jag kysste honom på hans hals och bestämde mig för att göra ett sugmärke.
“Mhm, Rach..” mumlade han.
Jag förde min mun mot hans igen och gav honom en lång, passionerad kyss. Våra underkläder åkte snabbt av och jag kunde känna hans varma andedräkt mot min kind. Jag såg hur han drog på sig en kondom och jag kände hur han trängde in i mig. Och det var den bästa känslan någonsin.

Så, nu kan man säga att vi har fått igång den här bloggen på riktigt! :) Alla kapitel som vi har lagt ut på den gamla finns nu här (förutom en novell som jag inte blev nöjd med). På söndag så kommer första delen till Still The One, och jag kommer snart att lägga upp trailern tillden. Det kommer även att komma ett "lära-känna-oss" kapitel :) 
Ha det gött så länge! //Josefin xxx




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: