Live While We're Young - del 11

| Postat i: Live While We're Young
                  

Harrys perspektiv
Jag satte mig bredvid Ellie vid köksbordet.
“How was the date yesterday?” frågade jag henne.
“It was great” svarade hon och log.
“So, what did you do?” fortsatte jag även fast jag märkte att hon inte ville prata om det.
“Ehm, cinema...” svarade hon, reste på sig och gick upp på rummet för att antagligen göra sig i ordning. Jag åt upp min salami macka och gick sedan upp till badrummet för att fixa mitt hår. Jag kollade i spegeln och fick en chock. Håret stod åt alla håll och kanter och det såg verkligen inte klokt ut. Jag suckade och började rota fram några hårprodukter. Efter ett tag kom även Gemma och Ellie in i badrummet och började att sminka sig. Det är ganska trångt i badrummet när det är flera där så Gemma och Ellie hade en liten fight för båda ville se bra. När de äntligen hade slutat bråkat om det så blev det jag som nästan inte fick någon plats.
”So, when is she coming?” frågade Gemma, Ellie.
”Around 3pm I think...” svarade Ellie och la på ett lager med mascara.
”Who is coming?” frågade jag som inte hade fattat något av deras lilla konversation.
”My bestfriend Sarah” svarade Ellie och log. Jag nickade som svars och gick sedan ut från badrummet och in till mitt rum. 08.12 visade de röda siffrorna på min digitala klocka.
”Shit Ellie!!!” ropade jag i panik till Ellie
”What is it Harry?” frågade hon och kikade ut från badrummet.
”We start in 3 minutes!” svarade jag och sprang fram till Ellie och började dra med henne.
“But I'm not done!” fortsatte hon och försökte gå tillbaka till badrummet.
“Who cares?! We're in a hurry!” sa jag till henne och drog hårdare i henne, tillslut slutade hon att kämpa emot. Vi drog snabbt på oss skorna och jackan och började springa mot skolan. Varför kunde vi aldrig hålla koll på tiden?
Ellies Perspektiv
Vi ryckte upp dörrarna till skolan och jag såg flera elever stå vid sina skåp. Varför stod alla här om vi redan hade börjat? Jag skyndade mig till mitt skåp och tog en snabb blick på schemat. 08.40-10.00 math, stod det. Vänta lite... 08.40. Klockan är ju bara 08.20. Jag smällde igen skåpet och började gå mot korridoren där Harry har sitt skåp. Jag såg honom och ökade på stegen. När han såg mig så flinade han mot mig.
”Why did you said that we started 08.15 when we start 08.40?!” skrek jag på honom. Jag såg i ögonvrån hur folk stirrade på oss men jag brydde mig inte.
”Because I told you yesterday that you were going to pay for that you ruffled my hair” svarade han och flinade.
”You're so annoying Harry!” fortsatte jag och blängde surt på honom.
”Hey guys!” hörde jag Matt ropa bakom mig. Jag vände mig om och mötte han i en kram.
”Hi Matt” sa jag och lossade mig från kramen. Jag log mot honom och kollade in i hans ögon. Det kändes som om tiden stannade, tills Harry harklade sig. Vi bröt ögonkontakten och vände oss mot Harry istället. Han och Matt startade en tråkig konversation som jag inte orkade lyssna på.
”I'm going to find Ashley and Megan before we start” sa jag.
”Okay, see you at lunch” svarade Matt.
”Of course!” svarade jag och började gå mot klassrummet för att se om de var där. Jag såg att de satt på en bänk utanför och satte mig bredvid dem.
”Hi girls” sa jag och log.
”Hey Ellie” sa de i kör och besvarade mitt leende.
”How did the date go?” frågade Megan och blinkade med ögat.
”Great” svarade jag och började berätta allting.
”Did you kissed?” frågade Ashley.
”Yeah” sa jag och log.
”Is he good at it?” frågade Megan.
”Yes, he is awesome...” svarade jag och ett större leende spred sig på mina läppar.

Skoldagen gick segt framåt men när klockan äntligen slog 14.30 så kunde vi sluta för dagen. Jag sa hejdå till Megan och Ashley innan jag gick till mitt skåp. Jag tog mina saker och stängde skåpet. Jag gick ut på skolgården och gick mot busshållplatsen som skulle ta mig till tågstationen. Jag ställde mig i busskuren och tog fram mobilen.
C u soon! :) <3 smsade jag till Sarah
Yes! I'll be there 14.50 xx
Jag la ner mobilen och såg bussen komma lite längre bort. Jag tog fram busskortet och gick ut från busskuren.

”The train from Manchester will arrive in two minutes”hördes en röst från högtalaren. Jag drack upp det sista av min coca cola och gick sedan ut på perrongen. Jag kollade åt höger och kunde skymta ett tåg lite längre bort som kom närmre och närmre. Tillslut saktade tåget ner och stannade vid perrongen. Dörrarna öppnades och ut strömmades massor av folk. Jag kollade åt båda hållen men kunde inte se henne ännu. Jag kollade ännu en gång åt båda hållen. Och då såg jag henne. Jag började springa mot henne. När hon såg mig så började hon också att springa och vi möttes i en lång kram.
”I have missed you so so so much” sa jag.
”Yeah, I've missed you too” svarade hon och kramade om mig lite hårdare. Vi slutade kramas och började istället att gå mot busshållplatsen.
”Where do you live?” frågade hon och kollade sig runt omkring.
”Just 15 minutes away from here” svarade jag. Vi satte oss på en bänk och väntade på att bussen skulle komma.
”Do you have a cigarette?” frågade Sarah efter ett tag.
”Yeah” svarade jag och tog fram paketet och tändaren. Jag drog fram två cigaretter och gav den ena till Sarah och tände de sedan.
”So, how is your new family?” frågade Sarah.
”They are really nice, Gemma and Harry is kind and Harry is a bit annoying sometimes, he loves to tease with me” svarade jag och drog ett bloss av ciggen.
”Haha, Harry seems to be funny, because it is really fun to tease with you” svarade hon och flinade.
”But, how's it going with Matt then?” fortsatte hon.
”Really good actually, we were at our first date yesterday and I really like him, he is so kind, sweet and of course hot” svarade jag och började le direkt när jag pratade om honom.
”Aaww, you're blushing” retades Sarah och knuffade mig lite i sidan. Jag suckade åt henne och fimpade sedan cigaretten eftersom jag såg bussen komma. Sarah kom skrattandes efter mig och tillsammans gick vi på bussen.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: